Kaçmak isteyen karı koca hakimler havaalanında gözaltına alındı

Haklarında yakalama kararı bulunan hakim ve savcı karı-koca, yurt dışına kaçmak için geldikleri İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2016 02:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaçmak isteyen karı koca hakimler havaalanında gözaltına alındı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili sürdürülen operasyonlar kapsamında Adana'da görevli hakim ve savcı karı-koca yurtdışına kaçmak için geldikleri İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan Adana Adliyesi'nde görevli savcı Muammer Taha Ekim ve eşi hakim Gamze Ekim'in izlerini kaybettirmek için İzmir'e geldiği bilgisine ulaştı.

Hakim ve savcı karı kocanın İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Almanya'ya kaçacağının tespit edilmesi üzerine polis ekipleri operasyon yaptı.

Ekipler, uçağa binmek üzere olan Ekim çiftini, gözaltına aldı.


FETÖ'nün darbe girişimi
- Salihli ilçesinde, karı koca olan hakim ve savcı gözaltına alındı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Salihli'de karı koca olan hakim ve savcı gözaltına alındı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Aliağa Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Ersan Yaldır ve eşi Aliağa Sulh Ceza Hakimi Sümeyra Yaldır, Ankara'ya giderken Salihli ilçesi çıkışında gözaltına alındı.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Yaldır çifti, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekiplere teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber