ÖKK'ya saldırıda, şehitler camisi imamı da şehit oldu

Demokrasi şehitlerinden imam Mustafa Yaman, Mustafa Özgür Karasakal ile polis memuru Murat Alkan için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2016 22:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ÖKK'ya saldırıda, şehitler camisi imamı da şehit oldu

Demokrasi şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyor
-FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşamını yitiren 3 kişi için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi

- Demokrasi şehitlerinden imam Mustafa Yaman, Mustafa Özgür Karasakal ile polis memuru Murat Alkan için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

Darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanılığına düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden Şehitler Camisi imamı Yaman (30) ile Karasakal için Gölbaşı Mevlana Camisi'nde son yolculuklarına uğurlandı. Kılınan cenaze namazı sonrası evli ve iki çocuk babası Yaman'ın cenazesi memleketi Bartın'a gönderildi, Karasakal'ın cenazesi ise Gölbaşı Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, demokrasi şehitlerinin ailesi ve yakınları katıldı.

Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Alkan (42) ise memleketi Şereflikoçhisar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Evli ve 2 çocuk babası Alkan'ın cenaze namazı ikindi vakti Şerefiye Camisi'nde kılınması sonrası ilçedeki şehitlikte toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber