Polisin en zor anı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 14 Aralık 2006 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ölen kadınının çalan cep telefonuna ne yanıt vereceğini şaşırdı

Mersin'de, yolun karşısına geçerken bir kamyonetin altında kalan 55 yaşındaki Durdu Fatma Önen olay yerinde yaşamını yitirirken, kadının çalan cep telefonuna bakan polis, yakınlarına ne diyeceğini şaşırdı.

Olay, Kocavilayet Köyü Yolu Carrefoursa Kavşağı'nda meydana geldi. Carrefoursa'ya alışveriş yapmaya giden Durdu Fatma Önen,yolun karşısına geçmek isterken, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir kamyonetin altında kaldı. Kamyonet hızla uzaklaşırken, ağır yaralanan kadın olay yerinde öldü. Vatandaşların, 155 Polis İmdat telefonuna, `Bir kamyondan çuval içinde parçalanmış kadın cesedi atıldı' ihbarı üzerine polis alarma geçti. Olay yerine çok sayıda polis gelirken, Önen'in cinayet değil kaza sonucu öldüğünü belirlendi.

CEP TELEFONU ÇALDI

Polis, çevrede araştırma yaparken, ölen Durdu Fatma Önen'in cep telefonu çaldı. Sivil bir polis, Önen'in cebindeki telefonu kısa bir tereddütten sonra açtı. Kadının yakınları olduğu anlaşılan kişiye cevap vermekte zorlanan polis, `Karakola gidin' diyebildi. Ancak, telefondaki kişinin ısrarlı soruları üzerine polis bu kez duraklayarak, "Siz karakola gidin, orada bilgi verecekler" diyebildi. Ardından da telefonu cesedin yanına bıraktı. Kısa süre sonra olay yerine gelen Önen'in yakınları sinir krizi geçirdi. Parçalanmış cesedi görmek isteyen yakınları, polis tarafından güçlükle engellendi.

İncelemenin tamamlanmasının ardından Önen'in cesedi Devlet Hastanesi morguna götürülürken, kaçan sürücünün yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber