'T.C.'nin vücudundaki hastalık temizlenmeye başlandı'

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: - "16 Temmuz'dan itibaren Türkiye Cumhuriyeti'nin vücudundaki bu hastalık, habis ur temizlenmeye başlandı"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2016 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'T.C.'nin vücudundaki hastalık temizlenmeye başlandı'

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 16 Temmuz'dan itibaren Türkiye Cumhuriyeti'nin vücudundaki hastalığın, habis urun temizlenmeye başlandığını söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlarla demokrasi nöbetine devam eden Yağcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz akşamının ülke açısından kara bir akşam olduğunu ve ülkeyi karanlıklara boğmak isteyen zihniyetin, halkın birlik ve beraberliği, cesareti, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti, feraseti ve yöneticilik kabiliyetiyle püskürtüldüğünü ifade etti.

16 Temmuz sabahı karanlıklara boğmak isteyenlerin tam tersine ülkenin üzerinde parlak bir güneş doğduğunu aktaran Yağcı, şöyle konuştu:

"16 Temmuz'u yeni Türkiye'nin başlangıç günü olarak kabul ediyoruz çünkü bünye ve vücut hastaymış. Biz bunları belirgin bir oranda hissediyorduk ama bu hastalık büyük bir çapta maalesef hissedilmedi. 16 Temmuz'dan itibaren Türkiye Cumhuriyeti'nin vücudundaki bu hastalık, habis ur temizlenmeye başlandı. İnşallah bünye tam sağlıklı bir hale geldikten sonra bundan sonra ülkemizde Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef gösterdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinde lider ülke Türkiye'yi oluşturma noktasında yeni bir heyecan, yeni bir aşk, yeni bir şevk olacak."

Yağcı, halkın 15 Temmuz akşamından itibaren milletin vatanın değerini adeta yeniden keşfettiğini belirterek "Biz el ele, gönül gönüle verirsek, aramızda sevgi köprüleri oluşturursak birbirimize güvenirsek o zaman buralarda ne top ne tank ne füzeler kalır. Hiçbir şeyin aramıza girmesi söz konusu olamaz, olamayacaktır." dedi.

- "Erdoğan, bu halkın gönlünde eskisinden daha güçlü yer alıyor"

Geleceğe bugün daha ümitle bakıldığını vurgulayan Yağcı, şunları kaydetti:

"Recep Tayyip Erdoğan'ı, onlar ne kadar gönüllerden çıkarmak isteseler de bu halkın gönlünde eskisinden daha güçlü yer alıyor çünkü o önce Hakk'ın rızasını, sonra halkının rızasını kazanabilmek için mücadele eden, çalışan bir lider. Böyle liderler dünyaya her zaman gelmiyor. Biz de Türk milleti olarak böyle bir lidere sahip olmanın hakkını, hazzını ve gururunu yaşıyoruz. Sihirli kelime, birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bir ve beraber oldukça, bu toprakların bir milimine zarar verilemez. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber