6 Ağustos 2016 itibariyle hakkında işlem yapılan kamu görevlileri

6 Ağustos 2016 itibariyle hakkında işlem yapılan kamu görevlileri

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 06 Ağustos 2016 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
6 Ağustos 2016 itibariyle hakkında işlem yapılan kamu görevlileri

15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız darbe girişiminde MİT, Gölbaşı Harekat, Emniyet ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bombalandı.

Halkın üzerine ateş açıldı . 200'ün üzerinde vatandaşımız şehit oldu.

Kolluk güçleri, darbe gecesinden bu yana olaya bulaşan kamu görevlileri ile ilgili gözaltı ve tutuklama kararı veriyor.

Aşağıda 6 Ağustos itibariyle haklarında gözaltı ve tutuklama kararı verilenler, en günceli en aşağıda olacak şekilde yer almaktadır.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 6 öğretmen tutuklandı Denizli'de şu ana kadar bin 170 kişi açığa alındı Bursa'da okul yöneticilerinin bulunduğu gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı Bolu'da, 6 cezaevi personelinden biri tutuklandı Gülen'in, DSİ'de çalışan akrabaları tutuklandı Karabük ve Balıkesir'de 3 memur tutuklandı Sakarya'da 24 profesör ve doçent tutuklandı Çankırı'da 6 akademisyen tutuklandı Ordu'da, 17 doktor ve öğretmen tutuklandı Hakkari Valisinin özel kalem müdürü tutuklandı Antalya'da, 18 öğretmen tutuklandı Eski SGK Antalya İl Müdürü Erol, serbest bırakıldı KSÜ'de yapılan operasyonda aralarında Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başmüdürü Dilekoğlu'nun da bulunduğu 26 kişi gözaltına alındı Hacettepe Rektörü, eski dönem için Savcı'ya başvurdu Iğdır'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 36 polisten 22'si tutuklandı. Kapatılarak ERÜ'ye bağlanan Melikşah Üniversitesi'ne yönelik operasyonda aralarında akademisyenler ve üniversite yöneticilerinin de bulunduğu 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. memur gözaltına alındı. Zonguldak'ta Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin soruşturma kapsamında, 1 güvenlik görevlisi ile 2 memur gözaltına alındı. Kayseri'de haklarında işlem yapılan 149 kişi tutuklandı Gaziantep'te 5 adliye personeli gözaltına alındı Nevşehir'de 3 memur, 2 esnaf gözaltına alındı Muğla eski Valisi Fatih Şahin tutuklandı Kırklareli'nde gözaltına alınan 3 imam tutuklandı Kars'ta 2'si mübaşir, 31 kişi gözaltına alındı Hakkari Üniversitesi Rektörü Ceylan, tahliye edildi Başbakanlık çalışanı 18 personel adliyeye sevk edildi Kırşehir'de polislerin 'himmet imamı' olan öğretmen tutuklandı Dicle Üniversitesinde 91 kişi açığa alındı Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü açığa alındı Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü açığa alındı Bolu'da adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber