Öğrencisi, müdür yardımcısını bıçakladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2006 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de bir ilköğretim okulu öğrencisi, kendisini okula geç kaldığı için uyaran müdür yardımcısını bıçaklayarak yaraladı. Yaralı müdür yardımcısı hastanede tedavi altına alınırken, suç aleti bıçakla birlikte yakalanan öğrenci, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, Şevket Sümer Mahallesi'nde bulunan Ahmet Mete Işıkara İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Mete Işıkara İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Naili Şen (48), okul girişinde aynı okulun 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ş.A. ile "Okula geç gelme" meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın ardından okuldan öfkeyle ayrılan öğrenci, bir süre sonra evden aldığı bıçakla tekrar okula döndü. Okul kapısında bekleyen Müdür Yardımcısı Naili Şen'in üzerine yürüyen öğrenci, müdür yardımcısını sol koltuk altından yaraladı. Yaralı müdür yardımcısı, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, öğrenci, suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Acil serviste tedavisi yapılan müdür yardımcısı, öğrenciyi okula geç kaldığı için uyardığını, bu yüzden aralarında tartışma çıktığını söyledi. Yaralı Naili Şen, Genel Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınırken, eli kelepçeli olarak doktor raporuna getirilen ilköğretim okulu öğrencisi, soruları yanıtsız bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber