Bakana kuliste sürpriz doğum günü kutlaması

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2006 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanlığının bütçe görüşmesi sırasında apronda deve kesilmesiyle ilgili sorulara yanıt veren Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kulise çıkınca doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

AKP milletvekilleri ve Meclis PTT Şubesi çalışanları, Yıldırım'ın doğum gününü, kuliste pasta keserek kutladı. AKP Konya Milletvekili Ahmet Işık'ın hazırlattığı ve üzerinde "Sayın Bakanım, Doğum Gününüz Kutlu Olsun" yazılı pasta, iktidar kulisinde kesildi.

Bakana sürpriz yapan Işık, Yıldırım'ın doğum gününü kutlayarak kırmızı gül verdi. Yıldırım, pastayı kestikten sonra, kendisine ikram edilen pastadan yedi. Yıldırım, yaşını soranlara "Orasını boş verin. 55'in üstünde sayın işte" karşılığını verdi. Yıldırım'ın doğum gününü, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Tarım Bakanı Mehdi Eker ile Enerji Bakanı Hilmi Güler de kutladı. Gönül, "Nice yıllara" dedi.

Bu arada, Meclis PTT Şubesi çalışanları da Yıldırım'a doğum günü sürprizi yaptı. Personel, PTT'nin bulunduğu koridora iki pasta getirdi. Daha sonra mumları, elini yelpaze gibi kullanarak söndüren Yıldırım, pastadan, koridordan geçen AKP Grup Başkanvekili Sadullah Ergin'e de ikram etti. Işık'ın daha önce de bazı bakanlara ve milletvekillerine doğum günü sürprizi hazırladığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber