15 Temmuz ruhu güçlendirilmeli

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkiye'yi kana bulayan darbe kalkışmasına 58 kanaat önderinden oluşan Eyüp Buluşmaları Platformu da sert tepki gösterdi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 18 Ağustos 2016 08:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
15 Temmuz ruhu güçlendirilmeli

Hayreddin Karaman, İhsan Şenocak, Abdullah Yıldız, Ahmet Ağırakça, Halil Gönenç, İbrahim Cücük, Mehmet Göktaş, Yusuf Kaplan, Abdullah Büyük, Ali Rıza Demircan, Bülent Yıldırım, Mehmet Fırıncı, Halil İbrahim Kutluay, İhsan Süreyya Sırma, Kerim Buladı, Nureddin Yıldız ve Emrullah Hatiboğlu gibi kanaat önderleri, ihanete tepki amacıyla İstanbul Fatih'te bir basın toplantısı düzenledi.

ÜMMETE UMUT IŞIĞI

Yayınlanan bildiride, FETÖ'nün İslam dışı unsurların maşası haline geldiğine dikkat çekilerek, 15 Temmuz Çanakkale ruhunun, ezilen ümmete umut ışığı olduğunu kaydedildi. Bildiride, "Millet tarafından püskürtülen darbe girişimi son haçlı saldırısıydı. Türk milletin istiklaline ve istikbaline sahip çıktı. 15 Temmuz 2016, Çanakkale ruhunun, millet ve ümmet şuurunun yeniden canlandığı bir milattır. Bugün yapılması gereken ise bu imanı diri tutmak, 15 Temmuz ruhunu tahkim etmektir. 15 Temmuz'da, yöneticisi ve yönetileni ile milletimiz, şer güçlere, 'Köle olmayacağız' demiştir. 15 Temmuz 2016 kıyamının ruh kökü, kalkış ve hareket noktası sala, ezan, tekbir ve şehadettir. Bu ruhu besleyen dini inanç ve değerlerimizi hep birlikte yeniden sağlamlaştırmalıyız" mesajı verildi.

Dilara Bilmez

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber