'Mücadelemizi ara vermeden sürdürmemiz gerekiyor'

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sergiledikleri sadakat, feragat ve kahramanlık için Ankara polisine teşekkür etti. Polislere hitaben teşekkür mesajı yayımlayan Karaaslan, "Mücadelemizi ara ve taviz vermeden sürdürmemiz gerekiyor." ifadesini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2016 13:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Mücadelemizi ara vermeden sürdürmemiz gerekiyor'

Karaaslan, Ankara polisine hitaben yayımladığı mesaja, "Çok kıymetli mesai ve kader arkadaşlarım" ifadesiyle başladı.

Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi "emsali görülmemiş bir ihanet" ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Karaaslan, Ankara polisinin sadakat, feragat ve kahramanlığı ile milletin kahramanlığının birleşmesiyle darbe girişiminin akamete uğratıldığını kaydetti.

Mesajında Mehmet Akif Ersoy'un "Tükürün milleti alçakça vuran darbelere / Tükürün onlara alkış dağıtan kahbelere / Tükürün Ehl-i Salib'in o hayasız yüzüne / Tükürün onların asla güvenilmez sözüne" dizelerine de yer veren Karaaslan, Emniyet teşkilatının mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan, mesajını şöyle sürdürdü:

"Ancak tehlike henüz geçmedi. Mücadelemizi ara ve taviz vermeden sürdürmemiz gerekiyor. Bu mücadelenin devam edebilmesi, mesai arkadaşlarımın fedakarlığının devamına bağlıdır. Kader arkadaşlarım bu fedakarlıktan kaçınmayacaklarını geçmişte gösterdiler, yarın da gösterecekler. Buna yürekten inanıyorum. Bu duygularla tüm arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Şehitlerimizin huzurlarında minnetle, saygıyla eğiliyor, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber