3 büyükşehir, 48 milletvekili istifa edecek mi?

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, 3 büyükşehir belediye başkanı, 2 bakan ve 48 milletvekilinin istifa edeceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Eylül 2016 08:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 büyükşehir, 48 milletvekili istifa edecek mi?

Bir süredir sosyal medyada, bazı bakan, milletvekili ve büyükşehir belediye başkanlarının FETÖ ile olan ilişkilerinden dolayı istifa edeceği iddiaları yayılıyordu.

Çankırı'da gözaltına eski Ak Parti Milletvekili İdris Şahin, Selvi'ye, kendisine sorulan soruların dedikodudan ibaret olduğunu belirtti.

Abdulkadir Selvi Hürriyet Gazetesindeki bugünkü yazısında 2 bakan, 48 milletvekili ve 3 büyükşehir belediye başkanının istifa edeceği yönündeki bilgilerin doğru olmadığını vurguladı.

Selvi şunları söyledi: "AK Parti kulisleri kaynıyor. Üç büyükşehir belediye başkanına, "İstifa et" denildiği, kabineden iki bakanın ayrılacağı, AK Parti içinde 48 milletvekilinin olduğu söyleniyordu. Hatta bu yönde bir beklenti oluşturulmuştu. Ankara kulislerindeki hava bu sorunun yatıştığı yönünde. Belki münferit istifalar olabilir ama özellikle iki büyükşehir belediye başkanının istifası beklenmiyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber