Bakan Özlü: Terör örgütleri sürekli taarruz halindeler

Bakan Özlü:Sürekli taarruz halindeler. Yurt içinden yurt dışından sürekli bir taarruz var. Yıkma bölme küçük düşürme hamlesi var. 15 Temmuz'da da denediler. Ondan sonra da halen devam ediyor"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2016 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Özlü: Terör örgütleri sürekli taarruz halindeler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, terör örgütlerinin Türkiye'yi rahat bırakmadığını belirterek, "Sürekli taarruz halindeler. Yurt içinden yurt dışından sürekli bir taarruz var. Yıkma, bölme, küçük düşürme hamlesi var. 15 Temmuz'da da denediler. Ondan sonra da halen devam ediyor." dedi.

Bakan Özlü, Düzce Belediyesince Şıralık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kültür merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Özlü, burada yaptığı konuşmada, 65'inci Hükümetin icraatçı ve reformcu bir hükümet olduğunu ifade ederek, "Bütün Türkiye'de geçmişten gelen ne kadar problem ve sorun varsa bunları çözmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Düzce'de 5 ana projenin konuşulduğunu aktaran Özlü, "Bunları önümüzdeki sene içerisinde tamamlayacağız. Kültür merkezi gördüğünüz gibi bitti. Diğerleri de bitecek. Ancak fitne, fesat, dedikodu, bunlardan uzak duralım. Bize en büyük zararı bunlar verir. Bu yüzden fitneden, fesattan, dedikodudan uzak durmanızı istirham ediyorum." şeklinde konuştu.

Törene, Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve kurum müdürleri katıldı.

Bakan Özlü, Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri ile geçen yıl Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit düşen Şehit Piyade Er Cihan Aksarı'nın Mamure köyündeki ailesini ziyaret ederek, şehidin babası Cemal Aksarı ile bayramlaştı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın şehit ailesine yazdığı mektubu takdim eden Bakan Özlü, bölücü terör örgütlerinin Türkiye'yi hiç rahat bırakmadığını vurgulayarak, "Sürekli taarruz halindeler. Yurt içinden yurt dışından sürekli bir taarruz var. Yıkma, bölme, küçük düşürme hamlesi var. 15 Temmuz'da da denediler. Ondan sonra da halen devam ediyor. Askerimiz Suriye'de Cerablus'ta eşkıyayı ve teröristleri uzaklaştırmak için uğraşıyor. İnşallah başaracağız. Muvaffak olamayacaklar, bundan hiç şüphemiz yok." ifadesini kullandı.

Şehidin babası Cemal Aksarı da vatan hainlerine hiçbir zaman fırsat vermeyeceklerini dile getirdi.

Ziyarette İl Müftüsü Selami Emen, tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber