Deprem hocasından tarifeli hizmet!

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 28 Aralık 2006 09:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Prof. Ahmet Ercan'ın resmi internet sitesine girenler ?doğrudan satış? bölümüne tıkladığında ilginç bir ücret tarifesiyle karşılaşıyor

Birçok deprem hocasının aksine beklenen Marmara depremine ilişkin değerlendirmeleriyle 'yüreklere su serpen've bu yüzden de her zaman eleştirilen Prof. Dr. Ahmet Ercan'ın çalışmaları sadece yeraltı araştırmalarıyla sınırlı değil!

Jeofizik Kurumu Onursal Başkanı Prof. Ercan'ın www.ahmetercan.net internet sitesini ziyaret edenler, profesörün başka çokça hizmeti olduğunu anlıyor. Sitede ?doğrudan satış ? butonuna tıkladığınızda ilginç bir ücret tarifesiyle karşılaşıyorsunuz. Tarifede neler yok ki! Deprem hocası gömü aramadan tutun da sigaranın zararlarına, Türkçe'nin korunmasına kadar pek çok konuda katılacağı toplantı ya da TV programları için bir ücret tarifesi belirlemiş.

3 şirket üzerinden 1991'den beri madencilik, gömü arama ve yapı deprem incemeleri alanlarında ticari faliyetlerini sürdüren Prof. Ercan medyaya demeç vermeyi de tarifeye bağlamış. Ercan'ın radyo televizyon programlarına davet edildiği takdirde konuşmasının bedeli 500 YTL. Deprem hocasının şehir dışı toplantılara katılma şartı ise ?seçkin konuşmacı? unvanı verilmesi. Prof. Ercan, deprem dışında sigaranın zararları, tarih gibi konuşmalara da aynı tarifeyi uyguluyor.

İşte profesör Ercan'ın fiyat tarifesi...

Kuyu geliştirme-kuyu ölçüsü 5 bin YTL

Maden aramaları birim tutarları 50 YTL

Yer-yapı-deprem inceleme 400 YTL/konut

150 metrekare ev-villa 500 YTL

sanayi bölgesi-iş yeri 750 YTL

500 metrekare bin 500 YTL

Gömü arama birim tutarı 3000 YTL

lahit içinde define/gömüt 350 YTL

yazılı bildirim 500 YTL

+yemek-barınak-iletişim giderleri

TV-Radyo konuşmaları-söyleşi 500 YTL

canlı yayın 500 YTL/saat

dizi-oturum 1000 YTL

Danışmanlık-İstanbul 500 YTL+giderler

İstanbul dışı 1000 YTL+giderler

Seçkin konuşmacı-İstanbul içi 500 YTL+giderler

İstanbul dışı 750 YTL+giderler

Konu (Türkçe'nin durumu, sigaranın zararları...)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber