Seçim vaadi kadrolaşmanın belgesi oldu

Kaynak : Referans
Haber Giriş : 28 Aralık 2006 08:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP'nin Kocaeli ili Kuruçeşme İlçesi'nde halen belediye başkanı olan Ali Kahraman'ın seçim öncesi seçmenlerine imzalayarak verdiği iş vaadi belgesi belediyelerdeki kadrolaşmayı açıkça ortaya çıkardı.

2004'teki yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olan Başkan Ali Kahraman ve Hüseyin Dağlaroğlu ilçedeki seçmenlere iş vaadinde bulundu. Ama bu vaade inanmayan bazı seçmenler Kahraman ve Dağlaroğlu'ndan imzalı bir belge istedi. Kabul eden Kahraman ve Dağlaroğlu, imzaladıkları bir kağıda vaatlerini şöyle sıraladı: "Partimizden Osman Kaplan ve Ramazan Özkanlı'yı, seçimi kazansam da kaybetsem de kadrolu iyi bir işe sokacağıma söz veriyorum. AKP'de aktif çalışan işsizlere yardımcı olup adaletli şekilde işe sokmaya çalışacağım (Gençlik kolları dahil). Bu konuda parti dışından kimseye öncülük vermeyeceğim. Söz veriyoruz."

Kahraman, seçimlerin ardından başkan, Hüseyin Dağlaroğlu da yardımcısı oldu. Söz verdiği kişilerden bazılarını belediyede işe almasına karşın bazılarının kadrosunu yapmayan Kahraman'nın başı şimdi imzaladığı bu kağıt yüzünden ağrıyor. Kahraman, olayın seçim öncesi bir vaadi olduğunu ama söz verdikleri herkesi işe almadıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber