Gümrükçülerin servis midibüsü devrildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2006 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'de, buzlanma ve yoğun sis nedeniyle Kapıkule Gümrük ve Muhafaza memurlarını taşıyan servis midibüsünün devrilmesi sonucu 2'si ağır 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gümrük ve Muhafaza memurlarını taşıyan Mevlüt Orhan'ın kullandığı 22 EK 990 plakalı midibüs, Kapıkule yolu tren üst geçidi mevkisinde devrildi.

Kazada, araçta bulunan gümrük ve muhafaza memuru 15 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Özkan ve Vedat Sarı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 13 yaralı ise ayakta tedavi edilmek üzere Edirne Devlet Hastanesine sevk edildi.

Edirne Vali Yardımcısı ve Kapıkule Mülki İdare Amiri Abdülkadir Yazıcı, kaza yerine gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bu arada, sis ve buzlanma nedeniyle sabah saatlerinde şehir içi trafik ile bölge trafiğin sorumluluk alanında maddi hasarlı ve yaralamalı 11 trafik kazası meydana geldi.

Öte yandan, Edirne'de yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 30 metrenin altına indiği bildirildi. Hava sıcaklığının 6 ile sıfırın altında 5 derece arasında değişiklik gösterdiği kentte yağış beklenmiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber