Göğüs hastanesi kalitesini belgeledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2006 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ISO 9001 - 2000 Kalite Belgesi aldı.

Bir yıldır devam eden hazırlıkların tamamlanmasının ardından denetimleri başarıyla geçtiklerini belirten Başhekim Uz. Dr. Ali Kadri Çırak, "Hastanemizde Kalite Yönetim Sistemini kurmak için çok çaba harcadık. Aralık ayı içinde de denetimlerden başarıyla geçtik. 2007 yılını kalite belgesi olan bir hastane olarak karşılıyoruz ve bunun gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Hazırlıklara kalite yönetim sistemi için çalışacak elemanların eğitimleriyle başlandığını anlatan Çırak, "Eğitimlerin ardından Kalite Yönetim Birimi, dokümantasyon çalışmalarını tamamladı. İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Yönetim Koordinatörlüğü'nün yardımıyla eğitim ve iç tetkik faaliyetlerine devam edildi. Saptanan öneriler gerçekleştirildi" dedi.

Hazırlıkların ardından TSE tarafından ön tetkik yapıldığını ifade eden Çırak, "Ön tetkiklerden sonra asıl denetimleri başarıyla geçtik ve kalite hedeflerimizi gerçekleştirerek ISO 9001-2000 belgesine hak kazandık. Bu belgeyle İzmir'deki devlet hastaneleri içinde kalite onaylı yedinci hastane olduk" diyerek, hastane çalışanlarına Kalite Yönetim Sistemi'ne verdikleri destek için teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber