Bakan Çelik: Vekillerimize çirkin saldırı var

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2007 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van'da bazı insanların vekillere yakışıksız ve çirkin saldırılarda bulunulduğunu ifade ederek, küçük hesaplar peşinde olanların yapılan çalışmaları görmezden geldiğini söyledi.

Kurban Bayramı'nı memleketi Van'da geçiren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üyeleriyle bir araya gelerek bayramlaştı. Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan bayramlaşma töreni, AK Parti iktidarının Van'da gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların slayt sunumuyla başladı. Ardından bir konuşma yapan Bakan Hüseyin Çelik, Van İl Teşkilatı'nın bugüne kadar Türkiye'ye yansıyan bir olumsuzluğu olmamasının sevindirici olduğunu belirtti. Milletvekili arkadaşlar arasında da en ufak bir basiretsizlik olmadığını ifade eden Çelik, vekillerin yasama faaliyetleri içerisinde can siper bir tavır ortaya koyduğunu vurguladı. Vekillerin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gece yarılarına kadar çalıştığını anlatan Bakan Çelik şöyle konuştu:

"Zaman zaman özellikle başka hesapları olan insanlar milletvekili arkadaşlarımıza çok yakışıksız çirkin saldırılarda bulunuyor. Vekiller ne yapmış, ne yapıyor şeklinde çirkin vaziyetlerde bulunuyor. Arkadaşlar, vekillerin görevi bellidir. Birinci görevi yasama faaliyeti içerisine bulunmaktır. Bu arkadaşlarımız gece yarılarına kadar genel kurul çalışmaları içerisindedir. Bu çalışmalar esnasında eğer vekil arkadaşlarımız uykularından fedakarlık yapmazlarsa, orada çalışmazlarsa bu kanunlar çıkmaz. Dolayısıyla AK Parti iktidarının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetin başarısında bütün vekillerin ayrı payı var. Sinevizyon gösterisinde gördünüz. Yapılan her hizmette arkadaşlarımızın ayrı ayrı başarısı vardır. Eğer bir başarı varsa bu hepimizin ayrı müşterek başarısıdır. Dolayısıyla kimse küçük hesaplar peşinde koşmasın, kimse küçük hesaplarla partimizin içerisinde fitne oluşturacak girişimlerde bulunmasın. Vekillerimiz hakkında konuşanlar partimiz hakkında konuşanlardır."

AK Parti olarak birçok çalışmaya da imza attıklarını dile getiren Bakan Çelik, yapılan çalışmalara rağmen eleştirilerin boyutunun çirkin olduğunu dile getirdi. İnsanların çalışmaları görmeleri gerektiğini anlatan Bakan Çelik, "Siz ağzınızla kuş tutsanız, ne yaparsanız yapın bir insan görmek istemediğini görmez. İbni Sinan'ın 'Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir' dediği gibi. Eğer insanlar biraz gönül gözünü, kalp gözünü açarsa gerçekten vicdan gözünü açarsa birçok gerçeği görecektir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Çelik ve milletvekilleri partililerle el sıkışarak bayramlaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber