Gözaltına alınan kişinin üzerinden Başbakanlığa ait kimlik çıktı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ocak 2007 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bodrum'da bir eğlence mekanında omuz atma tartışması yüzünden 3 kişiyi tehdit ettiği iddiası ile gözaltına alınan şahsın üzerinden 2 adet tabanca, polis rozeti ve üzerinde ''Başbakanlık'' ibaresi bulunan kimlik kartı çıktı.

Alınan bilgiye göre, 30 Aralık gecesi Bodrum'da bir eğlence mekanında eğlenen T.E.D ile F.M Ve H.G adlı şahıslar arasında omuz atma tartışması yaşandı. Yaşanan tartışma esnasında T.E.D'nin kendisini polis olarak tanıtıp , şahıslara silah çektiği iddiası üzerine Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri T.E.D'yi , ''6136 sayılı kanuna muhalefet, etkili eylem, tahdit, hakaret ve resmi görevi üstlenmek'' suçlarından gözaltına aldı.

ÜZERİNDEN ''BAŞBAKANLIğA AİT KİMLİK ÇIKTI

Gözaltına alınan T.E.D'nin yapılan üst aramasında 1 adet Glock marka lazer pointer takılı tabanca, 1 adet Smith Wesson marka tabanca, 33 adet mermi, 3 adet şarjör, 1 adet üzerinde polis rozeti bulunan cüzdan, 1 adet üzerinde ''T.C Başbakanlık'' yazan ve E.D adına düzenlenmiş kimlik kartı ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı ilk sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Zanlının evrakının savcının talimatı nedeniyle ikmalen gönderileceği de öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber