Yağışlı hava hafta sonu yurdu terkedecek...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2007 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yağışlı havanın hafta sonunda yurdumuzu terk edeceği, hafta başından itibaren hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Bugün;Karadeniz, iç Anadolu, doğu Akdeniz ile doğu ve güney doğu Anadolu bölgelerinde görülen yağışların, yarın (Cumartesi) batı Karadeniz kıyıları, orta ve doğu Karadeniz, iç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile doğu Anadolu'nun kuzeyinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Karadeniz kıyıları ile doğu Akdeniz'in sahil kesiminde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışlı havanın Pazar günü orta Karadeniz kıyıları ile doğu Karadeniz bölgelerinde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceği tahmin ediliyor.

Hafta sonunda yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı yaşanması, Marmara, İç Ege, batı Karadeniz'in iç kesimleri ile iç Anadolu'da sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının hafta başından itibaren yurdun iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artması tahmin ediliyor.

Bugün ve yarın beklenen kar yağışları ile hafta sonunda görülecek sis, buzlanma ve don olayının oluşturacağı olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber