Bu kez arşiv şefliğini hak etti

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 08 Ocak 2007 07:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde müdürün talimatıyla şoförlükten arşiv şefliğine atanan Ali Aydın şimdi bileğinin hakkıyla koltuğunda oturacak. Aydın bu görev için açılan sınava girdi ve İstanbul 10'uncusu oldu

İİSTANBUL'DA dönemin Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey yaklaşık altı ay önce görevini devretmeden önce giderayak 15 ilçe milli eğitim müdürü ve iki il müdür yardımcısının görev yerini değiştirmiş, müdürlük şoförü Ali Aydın da arşiv bölümüne şef olarak atanmıştı. star'da yayınlanan ?Balıbey'den Ballı Atama' haberinin ardından ?Haklısınız yanlış oldu' diyerek gazetemizi arayan Aydın, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Taşra Teşkilatı Şeflik Sınavı'na girme sözü verdi.

İLK 209'A GİRMEYİ BAŞARDI

AYLARCA bu haberin ağırlığı altında ezilen Aydın bakanlığın geçen ay Türkiye genelinde yaptığı Taşra Teşkilatı Şeflik Sınavı'na girdi. 2 bin 800 kişinin yarıştığı sınavda tam 84.427 puan alarak İstanbul 10'uncusu ve Türkiye 209'uncusu oldu.

AYDIN İstanbul MEM emrine bu kez tamamen kendi azmi ve başarısı sayesinde şef olarak atandı. Yeni kadrosu Aydın'a yaklaşık 300 YTL daha fazla maaş imkanı sağlayacak.

?BÖYLESİ DAHA İYİ OLDU'

SInav sonuçları açıklanır açıklanmaz star'ı arayan Aydın şunları söyledi: ?O zaman tek eksiklik şeflik sınavına girmemiş olmamdı. Girdim, kazandım, tam oldu. Kendime güveniyordum. Böylesi daha iyi oldu. İş resmiyete bağlandı. Daha önce bir yılı aşkın süre de tesis müdürlüğü yapmıştım.' Bu arada Türkiye genelinde daha önce 700 kişi alınacağı ilan edilen şeflik sınavı sonunda kazanan bin 450 kişinin tamamının atamasının yapıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber