Yarın Sis'e dikkat!

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Ocak 2007 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de bugün (pazartesi) yağış beklenmiyor. Yarın (Salı) ise Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde sis görülecek.

Meteorolojik verilere göre, yurtta yağış beklenmiyor. Yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu,diğer yerler az bulutlu geçecek. Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde sis görülecek. yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı tüm yurtta 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar, yurdun batı ve iç kesimlerinde güney ve batı yönlerden, doğu kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Denizlerde güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor. Marmara batı ve güneybatı, gece güney ve güneybatıdan 2 ila 4, Karadeniz batı ve güneybatı gece doğusu güney ve güneybatıdan 3 ila 5,kuzey Ege; kuzeyi doğu ve güneydoğu, güneyi doğu ve kuzeydoğu, öğleden sonra tamamı güney ve güneybatıdan 2 ila 4, güney Ege; kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, sabah güneyi 7 kuvvetinde esecek.

Yarın, yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, güney Ege kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah saatlerinde sis görülecek. yurdun iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. hava sıcaklığı tüm yurtta 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, yurdun batı ve iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden, doğu kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Denizlerde fırtına beklenmiyor. Batı Karadeniz, Marmara ve güney Ege'de güney ve güneybatı, doğu Karadeniz batı ve güneybatı doğusu güneydoğu, kuzey Ege güney ve güneydoğu, Akdeniz kuzey ve kuzeydoğu'dan;2 ila 4,doğu Karadeniz ve güney Ege açıklarında 3 ila 5 kuvvetinde esecek.

5 büyük ilimizde hava durumu
İller Bugün Yarın
İstanbul 5/12 4/12
Ankara -4/6 -4/8
İzmir 4/14 6/16
Adana 3/16 0/16
Antalya 4/15 4/16

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber