Okul ve veliler arasında iletişimi kurmak için okul içerisinde birim oluşturuldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2007 18:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Samsun Ticaret ve Sanayi İlköğretim Okulu velileri, okul ve veliler arasında iletişimi kurmak ve sorunların yakın takibi için okul içerisinde birim oluşturuldu.

Okul Aile Birliği Hizmet Birimi'nin açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, devlet ve vatandaşın anlamlı bir işbirliğine imza attığını, daha iyi hizmet verebilmek için velilerin kendi imkanlarıyla koordinasyon merkezi yaptıklarını söyledi. Türk milletinin eğitim mücadelesinden yüzünün akıyla çıkacağına inandıklarını dile getiren İspirli, "Dünyada büyük bir yarış var. Bu yarışta bizde yerimizi en iyi şekilde almalıyız. Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında en ön sıralarda olmalı. Bunun için elbirliği içerisinde çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Velilerin katkılarıyla bu yarışta yalnız olmadığımızı gördük. Bu millet paslı demirden sürgü yaptı, bakır kaplardan matara. Savunmanın bittiği anda taarruz geçti. Başaramayacağımız iş yok. Yeter ki; birlik içerisinde kalalım ve destek verilim" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Kılıç, açtıkları hizmet biriminde okulun sorunlarıyla daha yakından ilgileneceklerini, velilerle bire bir diyaloglar kuracaklarını ve daya iyi hizmetler vereceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından iki odadan oluşan hizmet biriminin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Okul Müdürü Hasan Kılıç, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber