Polis memuru silahlı saldırıda yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2007 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Soner Bayram uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralı polis memurunun sağlık durumunun iyi bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Eyüp Yeşilpınar Spor Kulübü'nde saat 16.45 sıralarında meydana geldi. Görev çıkışı arkadaşları ile buluşmaya giden polis memuru Soner Bayram, burada tanımadığı bir kişi tarafından 'neden baktın' denilerek tartıştılar. Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından karşılıklı yumruklaşan Bayram ile saldırgan araya girenler tarafından birbirinden ayrıldı. Kendisi yumruklayan kişinin bir süre sonra geri dönerek silahla Bayram'a ateş açtı. Saldırı sonucu sol bacağından vurulan polis, olayın hemen ardından ekip arkadaşlarını arayarak saldırıya uğradığını söyledi. Kendi imkanlarıyla Eyüp SSK Devlet Hastanesi'ne giden Bayram, hemen tedavi altına alındı. Olayın ardından çok sayıda sivil polis ekibi de hastaneye akın etti.

Hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından Bayram, Çapa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sevk, hastanede ambulansın bulunmadığı için sivil polis aracıyla gerçekleştirildi. Yaralı polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Öte yandan olayın görgü tanıkları Bayram'ı İbrahim isimde bir kişinin vurduğunu ileri sürdü. İfadeler üzerine ekipler bu kişinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber