'Eli kanlı teröristler, akıttıkları kanda boğulacak'

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu alçakça saldırıyı gerçekleştiren caniler ve bu canilerin arkasındaki odaklar, amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Eli kanlı teröristler, bu teröristlerin arkasındaki terör örgütleri ve terör odakları er geç, akıttıkları kanda boğulacak." ifadesini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2016 16:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Eli kanlı teröristler, akıttıkları kanda boğulacak'

Bayraktar, Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, iş ve okula gidiş saatinde düzenlenen saldırının, hunharca kan dökmeyi amaçladığını belirtti.

Terörle toplumda infial ve korku yaratılmak istendiğine dikkati çeken Bayraktar, şunları kaydetti:

"Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün bulunduğu Emniyet Müdürlüğü eski binasına bu sabah bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısını şiddetle ve lanetle kınıyorum. Bu alçakça saldırıyı gerçekleştiren caniler ve bu canilerin arkasındaki odaklar, amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Eli kanlı teröristler, bu teröristlerin arkasındaki terör örgütleri ve terör odakları er geç, akıttıkları kanda boğulacak. Bu terör saldırısının arkasındaki alçaklar şunu çok iyi bilmelidir ki kanlı hesapları asla tutmayacak. Milletimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz, yapılan alçakça ve kalleşçe saldırıları boşa çıkaracak, birliğini ve beraberliğini muhafaza ederek teröre karşı topyekün mücadelesini sürdürecektir. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Necip Fazil Celik

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber