Liseli, okul arkadaşını bıçakladı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 15 Ocak 2007 17:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ERZURUM'da, okul çıkışında omuz omuza çarpışan iki lise öğrencisi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında, 17 yaşındaki A.A. yanında taşıdığı bıçakla 16 yaşındaki Uğur Albayrak'ı kolundan ve göğsünden bıçakladı. Albayrak hastanede tedaviye alınırken, A.A. ve yanındaki amcasının oğlu E.A. gözaltına alındı.;

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Yıldızkent Semti'ndeki İstanbul Menkul Kıymetler Lisesi'nin önünde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte öğlen arası okuldan çıkan lise 1'inci sınıf öğrencisi Uğur Albayrak, bu sırada aynı okulun lise 3'üncü sınıf öğrencisi A.A. ile omuz omuza çarpıştı. Sözlü tartışmanın ardından kavgaya dönüşen olayda, A.A. ile yine aynı okulda okuyan amcasının oğulu E.A., Albayrak'ı tekme tokat dövmeye başladı. Bu sırada üzerinde taşıdığı ?sallama' olarak tabir edilen bıçağı çeken A.A., Albayrak'ı kolundan ve göğsünden bıçakladı. Albayrak, kanlar içinde yere yığılırken, A.A. ile E.A., hızla olay yerinden uzaklaştı. Arkadaşları tarafından Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen ve tedavi altına alınan Uğur Albayrak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Çevrede araştırma yapan polis, kaçan A.A. ile E.A.'yı Yıldızkent Semtinde yakalayarak gözaltına aldı. Numune Hastanesi Acil Servisi'nden sağlık kontrolünden geçirilen öğrenciler, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Bu arada hastanede Albayrak'ı yalnız bırakmayan arkadaşları, ?Uğur'un hiçbir suçu yoktu. Kavgayı onlar başlattı. Sonrada bıçakladılar? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber