Liseli kapkaççılar hemşireleri gasp etti

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 16 Ocak 2007 09:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman'da özel bir sağlık merkezinde çalışan iki hemşire, kapkaççıların saldırısına uğradı. Evlerine giden hemşirelerin çantalarını alıp kaçan kapkaççılar, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Liseli çıkan kapkaççıların, emniyetteki ifadelerinde, bir televizyon dizisindeki karaktere özendiklerini söyledikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam 20.00 sularında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir sağlık merkezinde çalışan S.A. ve P.Ç. isimli iki hemşire, mesai bitiminin ardından evlerine gitmek üzere işyerinden ayrıldılar. S.A ve Y.K isimli iki kapkaççı, aynı mahallede oturan hemşireleri yakın takibe aldı. Kapkaççılar, evlerine 50 metre kala hemşirelerin yollarını kesti. Uzun süre yaşanan boğuşmanın ardından, yerde sürüklenen hemşirelerden S.A'nın çantasını alıp kaçan kapkaççılar, hızla olay yerinden kaçtı. Olayı polise haber veren kapkaç mağduru P.Ç.'nin babası Hüseyin Ç., kapkaççılardan birinin peşine düştü. Kapkaççılardan E.Y., kaçarken MİT lojmanları karşısında polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Polisler, daha sonra eşkâlini aldıkları Y.K.'yi de yakalamayı başardı. Yakalanan kapkaççıların Ticaret Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken, daha önceden de bir gasp olayına karıştıkları bildirildi.

"Büyüyünce Kosovalı olacağız."

Y.K ve E.Y isimli lise öğrencisi kapkaççılar, Fatih Polis Merkezine götürülerek iafedeleri alındı. Liseli kapkaççıların, polise verdikleri ifadede, büyüyünce "Kosovalı" olacaklarını söyledikleri öğrenildi. Kapkaç yaptıklarını itiraf eden şahısların, Deli Yürek ve Acı Hayat isimli televizyon dizilerindeki başrol karakterine özendiklerini ifade ettikleri öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber