'CHP ve HDP terörün iki tane ortak bekçisi'

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş: -"(CHP ve HDP'nin Kartal'da düzenlediği miting) Bunlar terörün iki tane ortak bekçisi, çok güzel oldu bizde bazen bunlarla yan yana görünüyorduk içimiz sızlıyordu, şuanda tam yerlerini buldular"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2016 17:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'CHP ve HDP terörün iki tane ortak bekçisi'

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, CHP ve HDP'nin İstanbul Kartal'da düzenlediği ortak mitinge ilişkin, "Bunlar terörün iki tane ortak bekçisi, çok güzel oldu bizde bazen bunlarla yan yana görünüyorduk içimiz sızlıyordu, şuanda tam yerlerini buldular." dedi.

Ecertaş, belediye nikah salonunda düzenlenen AK Parti Tokat Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her yerinde teşkilatlarıyla bir araya gelmeye çalıştığını bildirdi.

Dün akşam Sivas'ta bugün de Tokat'ta AK Partili gençlerle bir araya geldiklerine işaret eden Ecertaş, "Mahalle başkanı çok önemli bir konum. Ben başkan olmama rağmen mahalle başkanına rapor veriyorum. Mutlaka mahalle başkanına her ay rapor verilmesi lazım." ifadesini kullandı.

İdam konusunda yapılması planlanan düzenleme hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ecertaş, "Şuanda Mecliste bu görüşmeler sürüyor. Cumhurbaşkanımız 'Meclisten geçsin ben onaylarım' demişti. Bu noktada herhalde geriye dönük olarak geçici bir hüküm koyacaklar, terör suçlularının geriye dönük olarak uygulanacak şeklinde. Tabi bu benim içimden geçen." diye konuştu.

Ecertaş, CHP ve HDP'nin İstanbul Kartal'da düzenlediği miting hakkında da görüşlerini aktararak, şunları kaydetti:

"Bunlar terörün iki tane ortak bekçisi, çok güzel oldu bizde bazen bunlarla yan yana görünüyorduk içimiz sızlıyordu, şuanda tam yerlerini buldular. Bizler milliyetçi kardeşlerimizle beraber ülkenin birliği bütünlüğü için koşuştururken, onlarda Türkiye'nin kötülüğü için terör yandaşlarına bekçilik etmek için beraberler. Hayırlı olsun onlara. İnşallah güzel ve büyük miting yaparlar, terörü en güzel şekilde desteklerler."

Programa Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ve partililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber