Turkcell'den ekonomik mesaj ve ekonomik internet paketleri

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Ocak 2007 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turkcell, bireysel ve kurumsal müşterilerinin avantajlı fiyatlarla mesajlaşmaları ve internete bağlanmaları için 2 ekonomik paket sundu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell faturalı, Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Kart bireysel ve kurumsal müşterilerin yararlanabileceği ekonomik mesaj paketi, SMS 1000, SMS 250, SMS 100 ve SMS 30 şeklinde 4 farklı seçenekle sunuldu.

Turkcell Hazır Kart ve Muhabbet Kart sahipleri ekonomik mesajlaşma paketleri ile herhangi bir sabit ücret ödemeden büyük avantaja sahip olacak.

Ekonomik mesajlaşma paketlerinden birini satın almak isteyen Turkcell müşterileri, kısa mesajla ABONE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra paketin adını yazıp 2222'ye gönderebilecek. Bir ay süreyle geçerliliğini koruyan paket dahilindeki mesajlar, yurt dışı gönderimleri içermiyor.

Turkcell, ekonomik internet paketleriyle de, cep bilgisayarından ya da diz üstü bilgisayarından internete bağlanmak isteyen müşterilerine hacim bazlı ekonomik paket seçeneğini sundu.

Turkcell bireysel ve kurumsal tüm faturalı hat sahibi müşterilerin yararlanabileceği hacim bazlı ekonomik internet paketleri S (10 MB), M (50 MB), L (150 MB) ya da XL (500 MB) seçenekleriyle yüzde 50'den başlayan indirimlerle internete erişme imkanı sunuyor.

Hacim Bazlı Paketlere başvurmak isteyen Turkcell müşterileri kısa mesajla ABONE yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra paketin adını yazıp 2260'a gönderebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber