FETÖ'nün beyin yıkama 'dersi'

Darbe girişimleri başarısızlıkla sonuçlanan FETÖ'nün, örgütün yayınevlerinin hazırladığı yardımcı ders kitaplarında Türkiye'de kaos ortamı yaşandığını aşılayarak çocukların beyinlerini yıkamaya çalıştığı ortaya çıktı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 17 Aralık 2016 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
FETÖ'nün beyin yıkama 'dersi'

  • KEMAL GÜMÜŞ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 17-25 Aralık ile başlatıp 15 Temmuz darbe girişimiyle zirveye taşıdığı ihanet sarmalını sürdürme çabaları birer birer deşifre oluyor. FETÖ'nün yaşanan her terör saldırısının ardından ülkede çıkarmaya çalıştığı iç savaş ve kaos ortamını ders kitaplarında da çocuklara aşıladığı ortaya çıktı.

KARA PROPAGANDA

15 Temmuz'dan sonra kapatılan yaklaşık FETÖ'ye ait yayınevleri listesinde yer almayan Zeka Küpü Yayınları'nın ilköğretim 1-8 sınıfları için hazırladığı yardımcı ders kitaplarında çocuklara ülke düşmanlığını aşılayacak mesajlar veriliyor. Zeka Küpü Yayınları'nın 'Sosyal bilgiler Konu Anlatımlı Soru Bankası'nda yer alan 'Ülkemizde Nüfus' konulu sorularda, Türkiye aleyhinde akıl almaz mesajlar yer alıyor. Söz konusu kitabın 78. sayfasındaki 'Beyin göçünün sebepleri ile ilgili 5 maddede de, 'Türkiye'de iç savaş olduğu' belirtilerek, ülkede ekonomik ve sosyal kaos yaşandığı teması işleniyor.

SAHİBİ TANIDIK BİR İSİM

Yayınevinin ve Arşimed Dershaneleri'nin sahibi Ekrem Batuk, kapatılan Bank Asya'nın önünde, "Varımızı yoğumuzu satar yine haramzadelere vermeyiz" diyerek şov yapmıştı.

YEMİNLİ HIRSIZLIK

FETÖ'nün 2012 ile 2013 yıllarında Kamu Personeli Seçme, (KPSS), Vergi Müfettişliği Sayıştay ve İdari Yargı sınavlarının sorularını çalarak, adaylara yemin karşılığı verdiği ortaya çıktı. Tokat'ta sürdürülen soruşturmada ifade veren bir kaymakam, "Temmuz 2012 KPSS sınavından birkaç gün önce 'Selim' kod adlı kişi sınav sorularını getirdi. Bize 'Kurumlara dinsizlerin yerleşmemesi ve Allah rızası için getirdiğini söyleyerek Kur'an-ı Kerim'e el bastırdı. Genel kültür, yetenek ve alan sorularının yüzde 50'sini verdi" dedi. Tokat'taki soruşturmada, soru verilmesine rağmen 15 kaymakam adayının sınavda başarısız olduğu da belirlendi.

SÖZDE İMAMA 15 YIL

Paralel İhanet Çetesi'nin sözde 'Tokat avukatlar imamı' Serdar Ateş, silahlı terör örgütü yöneticisi olmak suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber