Hakkari'de özlenen tablo

Hakkari'de İl Emniyet Müdürü, Jandarma ve Dağ Komando Tugay Komutanı muhtarlarla toplantı yaptı. Devlet halk birlikteliğinin en güzel örneğinin sergilendiği toplantı sonrası Emniyet müdürü ve Jandarma Komutanı muhtarlarla okey oynadı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 14 Ocak 2017 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hakkari'de özlenen tablo

Terör örgütünden temizlenen Hakkari'de halk rahat bir nefes aldı. Devlet millet işbirliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Hakkari'de Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından her hafta muhtarlarla ortak toplantı gerçekleştirilerek sorunlar ve çözümleri konuşuluyor. Bu kapsamda düzenlenen son toplantıda merkezde bulunan 15 mahalle muhtarı ile İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve Dağ Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç bir araya geldi. Hakkari merkezde bulunan bir kahvehanede samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar sorunları dile getirdi. İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu halkın huzurunun bozulmaması için devletin tüm güçleriyle seferber olduğunu söyledi.

Toplantı sonrası İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz Muhtarlarla okey oynadı. Polislerin ve diğer muhtarların da izlediği okey karşılaşması sırasında da sıcak sohbet hiç eksik olmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber