Banka memuresi servis aracında bıçaklanarak öldürüldü

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 09 Şubat 2007 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükçekmece'de bir bankada memur olarak çalışan bir bayan, iş çıkışında eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bıçaklayan şahıs, bankanın güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Basın Ekspres yolunda bulunan İş Bankası Küçükçekmece Merkezi'nde çalışan Gamze Şengül (24), mesai bitiminde evine gitmek üzere banka önündeki servis aracına bindi. Servis hareket etmeden önce Şengül'ün erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ali U. (34) da araca bindi. Ali U. ile Şengül, bir süre tartıştı. Yaşanan tartışma esnasında Ali U., belinden bıçağını çıkartarak Şengül'ü 7 yerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Şengül, serviste bulunan arkadaşlarının yardımıyla ambulansa bindirildi. Gelen ambulansla International Hospital'a kaldırılan Şengül, burada ameliyata alındı. Şengül, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan hemen sonra kaçmaya çalışan Ali U., banka güvenlik görevlilerince yakalanarak polise teslim edildi. Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Halkalı Şehit Ahmet Zehir Polis Merkezi'ne getirilen Ali U.'nun burada ifadesi alındı.

Zanlı Ali U.'nun avukatı, karakol çıkışında yaptığı açıklamada, "Müvekkilim cinayet zanlısı olarak şu anda gözaltında tutuluyor. Ben alınan ifadeyle ilgili bir açıklamada bulunamam. Fakat olay mahkemeye intikal ettiğinde açıklık kazanacak," dedi.

Zanlı Ali U.'nun karakolda verdiği ifadede, cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber