Artık 'sigaraya veda' edebilirsiniz!

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 09 Şubat 2007 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünyanın 54 ülkesinde uygulanan biorezonans tedavisiyle, tiryakiler 45 dakikalık bir seansın ardından sigarayı kesin olarak bırakıyor

9Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü öncesinde bu alışkanlıktan vazgeçmek isteyenler için farklı bir yöntem önerildi: Biorezonans. Konuyla ilgili açıklama yapan biorezonans Uzmanı Zerrin Özgenç, "tamamlayıcı tıp yöntemi" olarak tanımladığı biorezonans ile biofiziksel olarak sigara içiminin engellendiğini söyledi. Özgenç'in verdiği bilgiye göre, hamile kadınlar ya da kalp pili kullananlar dışındaki tüm tiryakilere uygulanabilen yöntem, 45 dakikalık seansın ardından sigarayı bıraktırıyor. Yöntemin tamamen ağrısız ve yan etkisiz olduğunu anlatan Özgenç, şöyle konuştu:

?İÇME İSTEĞİ ORTADAN KALKIYOR'

BİCOM cihazının giriş kupasına içilen sigara ve tükürük içeren bir mendil yerleştirilir. Bu tükürük örneğinden ve sigaradan cihaz frekans kodunu okur. Ellere ve başa kablolu elektrotlar bağlanır. Cihaz, giriş kupasından okuduğu frekans kodunu ters çevrilmiş olarak, bu elektrotlar sayesinde uygulanan kişinin bedenine iade eder. Dolayısıyla frekans (titreşim) ters frekansla karşılandığı için sıfırlanır. Tedavi sonrası, tıpkı sigara içmeyen kişilerde olduğu gibi, sigara artık yabancı bir madde olarak algılanır. İstek ortadan kalkar. Sigara kokusundan rahatsız olunur. Bu tedavinin ardından kişi, tıpkı sigara içmeyen kişilerde olduğu gibi, sigarayı artık bir yabancı madde gibi algılar ve içme isteği ortadan kalkar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber