İstanbul'da PKK'nın finans kaynaklarına operasyon: 30 gözaltı

Terör örgütü PKK'ya finansal destek sağlamak amacıyla piyasaya kaçak sigara sürdükleri iddia edilen 30 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Şubat 2017 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da PKK'nın finans kaynaklarına operasyon: 30 gözaltı

Küçükçekmece'deki operasyonda, terör örgütü PKK'ya finansal destek sağlamak amacıyla piyasaya kaçak sigara sürdükleri iddia edilen 30 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği operasyonda, 40 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Operasyona yaklaşık 500 polis, narkotik dedektör köpekleri ile polis helikopterinin yanı sıra AFAD ve zabıta ekipleri de katıldı. Operasyonda, 8 kamyon kaçak sigara, bir miktar uyuşturucu madde ve para ele geçirildi.

Güneydoğudan getirilen kaçak sigaraları piyasaya sürerek terör örgütü PKK'ya finansal destek sağladıkları iddia edilen 30 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesine götürüldü.

Şüphelilerin adreslerindeki aramalar sürüyor.


Küçükçekmece'de, çok sayıda polisin katılımıyla terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatıldı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün koordinasyonunda Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyona, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Uyuşturucu ile Mücadele, Kaçakçılıkla Mücadele şubeleri ile Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Polis helikopteri destekli operasyonda, 10 zırhlı polis aracı ve narkotik dedektör köpekleri de yer adlı.

Terör örgütü PKK'nın finans kaynaklarına yönelik düzenlendiği öğrenilen operasyonda çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Operasyonun halen sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber