?Belediyede darp edildim' iddiası

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 12 Şubat 2007 06:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Esenyurt Belediyesi'ne burs talebinde bulunmak için giden bir kadın, Başkan Necmi Kadıoğlu'nun korumaları tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Aynur Eroğlu, üniversitede okuyan öğrencilere verdiği burstan oğlunun da yararlanması için Esenyurt Belediyesi'ne gitti. Anne Eroğlu, daha sonra şu iddialarda bulundu: ?İçeri girdikten sonra Başkan Kadıoğlu, iki korumasıyla karşıma çıktı. Derdimi anlattım. Paraya ihtiyacımın olduğunu söyledim. Kadıoğlu bana, ?Ben belediye başkanıyım, kimseye para vermem' dedi. Ben de o zaman ?beni başka birilerine yönlendir' dedim. Buna sinirlenen başkan, bağırarak korumalarına, ?Bu kadını görmek istemiyorum. Atın bunu dışarı' talimatı verdi. Korumalar da beni döverek dışarı attı. Esmer ve zayıf olan koruma sırtımı tekmeledi. Başkan Kadıoğlu önünde meydana gelen bu olaya müdahale etmedi.?

Aynur Eroğlu, daha sonra Esenyurt Jandarma Karakolu'na ve ardından da Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na giderek korumalar hakkında suç duyurusunda bulundu. Eroğlu'nun aldığı raporda da, sırtında 5 ve 7 santimetre çapında iki darp izi meydana geldiği belirtildi. Eroğlu, ?Başkan Kadıoğlu hakkında da ayrı bir dava açacağım? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber