Vali Güler'den Cerrah ile ilgili yanıt

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2007 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Valisi Muammer Güler, Celalettin Cerrah'ın görevden alınacağı iddiaları üzerine "Dink cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor, soruşturma sonunda kimin hakkında ne yapılması gerekirse, gereken yapılır" dedi.

Sultanbeyli Türk Telekom Anadolu Lisesi açılış törenine katılan İstanbul Valisi Muammer Güler, Dink cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmayla ilgili soruları yanıtladı. Güler, "Hrant Dink cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Hem adli soruşturma hem müfettişlerin soruşturması devam ediyor. Türkiye'de hiçbir şey gizli kalmaz" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın görevden alınacağı iddiaları ile ilgili olarak, "Müfettişlerin soruşturması devam ediyor. Soruşturma sonunda kimin hakkında ne yapılması gerekirse, gereken yapılır" diye konuştu.


TBMM heyeti Cerrah'la görüşecek

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Mehmet Elkatmış ve 8 milletvekilinden oluşan heyettekiler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Elkatmış, heyetin Vatan Caddesi'ndeki emniyet kompleksine gelişinde, gazetecilerin soruları üzerine, ?Arkadaşlar, durun bakalım daha yeni geldik? dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile makamında bir süre görüşecek olan milletvekillerinin, ?çocuk pornografisi, uyuşturucu madde kullanımı, insan kaçakçılığı? olaylarına ilişkin de ilgili birim müdürlerinden bilgi alacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber