'FETÖ de bitecek ve gerekli cezayı görecekler'

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "(Hayır) kayığına binenler, FETÖ alçak terör örgütü, PKK istemiyor. Arkasından DEAŞ istemiyor. Bütün devletler yok edemedi ama kahraman Türk ordusu Özgür Suriye ordusuyla temizleyip çıkıverdi. FETÖ tarihimizdeki en kanlı darbe girişiminde bulundu ama o FETÖ de bitecek ve gerekli cezayı görecekler. Bu millete FETÖ hesap verecek, gelecek bizzat gelecek o alçak"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2017 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'FETÖ de bitecek ve gerekli cezayı görecekler'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemi ile rejim değişikliği yapılmayacağını belirterek, "Rejimimiz cumhuriyet. Biz bunun müdafaasını yaptık. Herkes fikrini söylesin, istediğini giysin, istediğini yaşasın. Kimsenin hayat tarzına karışmak gibi bir amacımız da yok." dedi.

Bakan Eroğlu, Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesindeki öğrencilerin halk oyunları gösterisini izledi, okul bahçesine öğrencilerle fidan dikti.

"Orman Mahallelerini Destekliyoruz Sertifika Dağıtım Töreni"ne katılan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, fidan borsası kurduklarını, hedeflerinin dünyaya fidan ihraç etmek olduğunu söyledi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarında önemli başarılara imza attığını, kahraman Türk ordusunun sıfırın altında 30-40 derecede teröristleri inlerinde yakalayarak etkisiz hale getirdiğini aktaran Bakan Eroğlu, "Çünkü bu bayrak ilelebet dalgalanacak. Bunun için güçlü bir yönetim gerekiyor." dedi.

Parlamenter sistemin ekonomik krizlere, kavgalara neden olduğunu vurgulayan Eroğlu, 2071'de dünyada küresel güç olacak Türkiye için bir anayasa değişikliği istediklerini belirtti.

- "Hayır kayığına binenler..."

Büyük Türkiye için Bayındır halkından 'evet' beklediklerini, herkesin güçlü bir Türkiye için sandığa gitmesini isteyen Eroğlu, şöyle devam etti:

"(Hayır) kayığına binenler FETÖ alçak terör örgütü, PKK istemiyor, şu an bile bitecekler, kararlıyız. Arkasından DEAŞ istemiyor. Bütün devletler yok edemedi ama kahraman Türk ordusu Özgür Suriye ordusuyla temizleyip çıkıverdi. FETÖ tarihimizdeki en kanlı darbe girişiminde bulundu ama o FETÖ de bitecek ve gerekli cezayı görecekler. Bu millete FETÖ hesap verecek, bizzat gelecek o alçak."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yorulduğunu ifade eden Eroğlu, "(Rejim değişikliği) diyor ama rejim değişikliği yok. Rejimimiz cumhuriyet. Biz bunun müdafaasını yaptık. Herkes fikrini söylesin, istediğini giysin, istediğini yaşasın. Kimsenin hayat tarzına karışmak gibi bir amacımız yok." dedi.

Bakan Eroğlu, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethettiği yaştaki gençlerin de TBMM'ye girmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Küçük Menderes Havzası'nın insanlarının ürettiklerinin karşılığını AK Parti iktidarına kadar alamadıklarını belirterek, "Küçük Menderes Havzası'nda yaşayan vatandaşlarımız bugüne kadar yaptıklarımızın karşılığını hep verdiler, memleket meselesine de 16 Nisan'da sahip çıkacaklardır." dedi.

Konuşmaların ardından badem ve kestane ağaçları parsellerinin dağıtımı için çekiliş yapıldı, Bakan Eroğlu, çiftçilere sertifikalarını verdi.

Bakan Eroğlu daha sonra Tire Belediyesinde düzenlenen Sarılar Mahallesi Künk Deresi Taşkın Koruma Tesisi Temel Atma ve Orman Mahallelerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Töreni'ne katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber