İşten çıkarılan taşeron işçi, belediye aracını gasp etti

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 44 yaşındaki H.S., daha önce sözleşmeli bekçi olarak çalıştığı ve disiplinsiz davranışları nedeniyle iki ay önce işten çıkartıldığı Bodrum Belediyesi Kademesi'ndeki kamyoneti bıçak zoruyla gasp etti. Polisin kovalamacası sonucu yakalanan H.S., kamyoneti eşya taşımak için aldığını ileri sürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Nisan 2017 20:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşten çıkarılan taşeron işçi, belediye aracını gasp etti

Bodrum Belediyesi'nin hizmet aldığı taşeron firma Gıda A.Ş.'de sözleşmeli ambulans şoförü olarak çalışan bir çocuk babası H.S., bir süre önce disiplinsiz davranışları nedeniyle görevinden alındı. H.S., belediye kademesine bekçi olarak görevlendirildi. Ancak burada da uygunsuz davranışlarda bulunduğu öne sürülen H.S., işten çıkartıldı.

Bugün Bodrum Belediyesi Kademesi'ne gelerek burada şefiyle görüşen H.S., çıkan tartışmanın ardından cebinden çıkardığı bıçakla arkadaşlarını tehdit edip, kademedeki Belediye Destek Hizmetleri Birimi'ne ait 48 BT 842 plakalı çift kabinli kamyoneti iddiaya göre, gasp edip kaçtı. İhbar üzerine polis ekibi H.S.'nin peşine düştü. Yarım saatlik kovalamacanın ardından Belediye Kademesi'ne 4 kilometre mesafedeki İçmeler Mevkisi'nde yolu kesen polis, H.S.'yi güçlükle durdurdu. H.S., araçtan inip, polislere teslim oldu.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen H.S. ilk ifadesinde, "İşten çıkartılınca hayatım alt üst oldu. Eşim benden boşandı. Bunalımdayım. Kademedeki kamyoneti almaktaki amacım eşya taşımaktı. Eşyalarımı taşıdıktan sonra kamyoneti iade edecektim. Ama bana kamyoneti vermek istemediler. Ben de böyle bir yola başvurdum, yoksa amacım kimseye zarar vermek değildi" dediği öğrenildi.

Belediye yetkilileri H.S.'den şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber