Bakan Soylu: Son 7 ayda 158 tane eylem engellendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Son 7 ayda 158 tane eylem engellendi, eyleme giderken engellenen eylemler.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Nisan 2017 19:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Soylu: Son 7 ayda 158 tane eylem engellendi

Yeni Şafak'ın İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunduğu program başladı. Yeni Şafak'ın 10 milyondan fazla takipçisi olan sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan programda; İçişleri Bakanı Soylu, Pazar günü yapılacak referandum öncesi alınan önlemlerin yanı sıra, canlı yayın esnasında takipçilerden gelen soruları da yanıtlıyor.

Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

İstanbul'da gittiğimiz her noktada hem vatandaşımızın ilgisini, referanduma olan yoğun alakasını gördük. Uzun zamandır İstanbul'da hiç işin doğrusu böyle bir aktivite içinde bulunmamıştım.

Sistemi dış etkilere açık hale getirmişler

Türkiye'deki sistemi kuranlar basit bir mekanizma üretmişler; sistemi dış etkilere, müdahaleye açık hale getirmişler. Sistemi teslim ettikleri kişilerin de zayıf anları üzerinden sistemi kontrol etmeyi planlamışlar. O kadar bizim medeniyetimize bizim insanlarımızın beklentilerine uygun olmayan bir sistem ki...

Her seçimden sonra yeni hükümet tartışmalarını yapamayız. Seçimin bittiği gün hükümetin kurulduğu gündür. Seçime bitirene kadar bir tartışma, seçim bitti o da bir tartışma. Ne zaman işimize gücümüze bakacağız? Biz herkesin kendi işine bakacağı bir Türkiye arıyoruz.

Seçilme yaşının 18'e düşürülmesi

Genç yenilik, değişim arar, idealisttir, sorgular. Sistem sorgulanmak istemiyor, idealizimle buluşmak istemiyor. Dünyadaki diğer ülkelerden en önemli avaantajımız genç nüfusumuzdur. Önümüzdeki 100-200 yılda bu bizi diğer ülkelerden görece olarak üstün kılacak.

Kılıçdaroğlu 'kontrollü kaçak'

Kontrollü kaçak. Türkiye büyük bir badire atlattı. Kemal Bey çok birşeyden haberi yok. Ankara'da bazı çocuklar aylarca uyuyamadılar uçak seslerinden dolayı. Bu ülke büyük bir uçurumun eşiğinden döndü. O geceyi bir sinema dizisi gibi seyrederseniz bunu böyle söylersiniz. Bu lafı ilk önce kim çıkardı? Alman istihbarat teşkilatı ve ABD ve İngiltere'deki bazı adamlar üzerinden... Kılıçdaroğlu bu lafa kondu.

Avrupa'nın vize serbestisi şartı

Bunlar cici çocuk ya, dokunulmazlıkları var. Daha doğrusu bunlar bu sistemin içerisinde kendilerini apayrı bir yere konumlandırmışlar. Son 6 ayda 980 sığınak ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretini Avrupa ile beraber yapıyorlar. 1,5 milyar dolar para kazanıyorlar. Ortak bir taahhüt işinden bulunmuşlar. Peki Avrupa vize serbestisi için ne istiyor bizden? Terörle mücadele yasasını değiştirmemizi istiyor. Biz değiştirince PKK ile beraber ortak iş yapmış olacağız. Bu Avrupa insan hakları, çocukları hakları diyen bu Avrupa, bunları boşluk üzerinden söylemiştir.

158 eylem engellendi

Son 7 ayda 158 tane eylem engellendi, eyleme giderken engellenen eylemler.

Paraları Kandil'e gönderdiler

Adamın rızkından para kesilir de PKK'ya para gönderilir mi? Oradaki paraları alıyorlar, Kandil'e gönderiyorlar. Şırnak Belediye Başkan vekilliğine görevlendirdiğimiz kardeşimiz diyor ki 'çalışanları çağırdım, sokağa çıkın, vatandaşlara hizmetlerinizi gerçekleştirin.'

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber