Voleybolcuların sağlığı temizlikçiye emanetmiş

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 27 Şubat 2007 06:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol takımının maçlarında sağlık personeli olarak görev yapan kişinin Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'nda (SKS) temizlik görevlisi olarak çalıştığı anlaşıldı.

SKS Başkanı Abdullah Getiren, Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol takımında sağlık görevlisi olarak görev alan Abdurrahman Yörük'ün, SKS'de temizlik görevlisi olarak çalıştığını söyledi.

BEŞ YILDA DENEYİM KAZANDI BAHANESİ

Profesyonel liglerde sağlık ekibinin mutlaka müsabaka boyunca hazır bulundurulması gerektiğini belirten Getiren, ?Ancak, bizde hekim yok. Onun için bu arkadaşımızı görevlendiriyoruz. 5 yıldan beri bu konuda deneyim kazanmıştır'' dedi.

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zülküf Gülsüm de Yörük'ün yıllardan beri maçlarda görev aldığını söyledi. Yörük'ün maç sırasında sakatlanan sporculara anında müdahale ettiğini ve üzerinde beyaz önlük olduğu için sağlıkçı olduğunu zannettiğini ifade eden Gülsüm, ?Benim de bilgim yok. SKS Daire Başkanlığı'na bu konuda gerekli talimatı vermişiz, görevlendirmeyi onlar yapıyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber