Erdoğan'dan Hindistan'da 'FETÖ' mesajı

Hindistan'da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine yönelik olarak "Döktükleri kanda boğulacaklar" dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2017 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan'dan Hindistan'da 'FETÖ' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan FETÖ konusunda mesajlar vererek "Dost Hindistan'ın FETÖ'yü ülkesinden tamamen çıkaracağına inanıyorum" dedi.

Terör örgütlerinin hedefinin yıldırmak olduğunu söyleyen Erdoğan, "Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar döktükleri kanda boğulacaklar." diye konuştu.

FETÖ MESAJI

İkili görüşmelerde FETÖ konusunda bilgi verildiğini paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstişarelerimiz sırasında 15 Temmuz gecesi demokrasimize kasteden FETÖ hakkında ayrıntılı bilgi verdim. FETÖ'nün örgütlenme modeli ve paravan kuruluşları hakkında bilgilendiriyoruz ikaz ediyoruz. Dost Hindistan'ın FETÖ'yü ülkesinden tamamen çıkaracağına inanıyorum. Bu dünyanın en tehlikeli en gözü dönmüş terör örgütlerindendir. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından desteğini ifade eden Hindistan yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"Bilhassa Avrupa'da kültürel ırkçılığın ve yabancı düşmanlığının zehirli bir sarmaşık gibi toplum bünyesini sardığını görüyorum. Farklılıklarımızı bir tehdit değil zenginlik olarak görüyorum. Ben ziyaretimin her açıdan ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sayın Başbakan'a ayrıca şahsım, heyetim adına teşekkür ediyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber