CHP Sözcüsü, partideki görevlerinden istifa etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, "Mevcut yönetim anlayışının parçası olmayı uygun bulmuyorum." diyerek partideki görevlerinden istifa etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Mayıs 2017 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP Sözcüsü, partideki görevlerinden istifa etti

CHP parti sözcüsü Selin Sayek Böke parti görevlerinden istifa etti. Böke Twitter'dan yaptığı açıklamada "CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerimden istifa ediyorum. Demokratik ve özgür Türkiye için çalışmaya devam..." dedi.

"MEVCUT YÖNETİM ANLAYIŞININ PARÇASI OLMAYI KABUL ETMİYORUM"

Böke, "Katılımcı demokrasiye, sosyal demokrasinin evrensel prensiplerine inanan ve Türkiye'nin özgürlükçü demokrasiye kavuşmasının yolunun bu değerlerden geçtiğini düşünen bir siyasetçi olarak, gelinen noktada mevcut yönetim anlayışının parçası olmayı uygun bulmuyorum." diyerek CHP'yi eleştirdi.

Böke, 24 Ocak 2016'da Parti Sözcülüğü görevine getirilmişti.

KILIÇDAROĞLU "KAPININ ÖNÜNE KOYARIM" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içinde yükselen olağanüstü kurultay talepleri ile eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın "2019'da aday olmayacaksan çekil" çağrısına örtülü biçimde atıf yaparak, "Parti içi mücadele, parti içi kavga... Parti içi kavgaya asla izin vermeyeceğim, kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber