Kandıra Kaymakamı kazada hayatını kaybetti

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 05 Mart 2007 06:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan'ın kullandığı oto kamyonetle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Sarıcan kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kazayı duyan eşi şoka girdi.

Kocaeli'de, Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan'ın (40) kullandığı otomobil ile karşı yönden gelen Mecit K. yönetimindeki kamyonet, ilçenin İmam Hatip Lisesi kavşağında çarpıştı.

Kazada, Kaymakam Sarıcan, kızı Şule Sarıcan (15) ve kızının arkadaşı Aslı Koç (15) ile kamyonette bulunan Mehmet Albaş (51), Hakkı (47) ve Enes Aladağ (10) yaralandı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Kaymakam Mehmet Sarıcan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

3 ÇOCUK BABASIYDI

Mehmet Sarıcan, 1967 yılında Tokat Yeşilyurt'ta doğdu. 1988'de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 1990'da Balıkesir'de kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Sarıcan, Bozcaada, Hisarcık, Kozluk, Kumru ve Kangal kaymakamlıklarında bulunduktan sonra 13 Ekim 2003'te Kandıra Kaymakamlığı'na atandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Sarıcan'ın daha önceki görev yeri Sivas'ın Kangal ilçesinde, olayın üzüntüsü yaşandı.

Kangal'da 2000-2003 yılları arasında görev yapan Sarıcan'ın trafik kazasında öldüğü haberini alan vatandaşlar, birbirlerine başsağlığı dileğinde bulundu. Görev yaptığı dönemde Kangal'da birçok çalışmaya imza atan Sarıcan, özellikle Kangal köpeği ve koyununun ırkının korunması için çok sayıda projeyi hayata geçirmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber