Muğla'daki feci kazada yaralanan 2 kişi İzmir'e sevk edildi

Yaralılardan Güler ve Kıran, İzmir'deki Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2017 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muğla'daki feci kazada yaralanan 2 kişi İzmir'e sevk edildi

Muğla'da dün midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu yaralanan Cahide Güler ambulans helikopterle, Bircan Kıran ambulansla, İzmir'deki Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Marmaris Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Güler'in ailesinin, yaralının İzmir'e sevk edilmesini istemesi üzerine İzmir'den havalanan ambulans helikopter, Güler'i Marmaris Devlet Hastanesi'nden alıp Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi.

Kazada yaralanan Bircan Kıran ise yine ailesinin isteği üzerine kara ambulansı ile akşam saatlerinde aynı hastaneye sevk edildi.

Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği İdari Sorumlusu Acil Tıp Uzmanı Dr. Pınar Hanife Kara, Güler ve Kıran'nın sağlık durumlarıyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kara, "Güler'in leğen ve bacak kemikleri başta olmak üzere omurgasında da kırıklar tespit edildi. Tedavisi Anestezi Yoğum Bakım Bölümünde başladı. İç kanama saptandığı için ameliyata alındı." dedi.

Kıran'ın ise akşam saatlerinde hastanelerine geldiğini kaydeden Kara, yapılan ilk muayenesinde bacak leğen kemiği ve omurgasında kırıklarının olduğu, hastanın tedavisinin, Ortopedi Servisinde süreceğini aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber