Bakan Harbiye Marşı'nı duyunca

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2007 18:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi'nin açlış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, Harbiye Marşı'nı duyunca espriyi patlattı: "Allah Allah nidalarıyla Kerkük'e...."

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi'nin açlış törenine katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener'in Kerkük esprisi protokolü güldürdü.

Açılış için AİBÜ Gölköy kampusüne gelen Bakan Abdullatif Şener, beraberindekilerle birlikte yürürken Bolu Belediye Bandosunun çaldığı Harbiye Marşını duydu. Bakan Şener yanında bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Rektör Prof. Dr. Atilla Kılıç'a dönerek, "Buraya en son Tıp Fakültesinin açılışına geldim, o zaman İzmir Marşı çalıyordu, şimdi de Harbiye Marşı çalıyor. Biz bu marşla şimdi Allah Allah nidalarıyla Kerküğe kadar gideriz" dedi.

Bakanın bu konuşması, protokolde gülüşmelere neden olurken, Rektör Prof. Dr. Atilla Kılıç da, "Bakanım valla Kerküğe kadar gideceğiz harhalde" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber