Adliyede Fuat Avni köstebeği muhabir

Ankara'da FETÖ davalarını takip eden (x) gazetesi muhabiri T.C. bir gün soruşturmayı yürüten savcının yanına gitti. Bazı kritik bilgiler edindi. Bunları hemen "Fuat Avni"ye uçurdu

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 12 Haziran 2017 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adliyede Fuat Avni köstebeği muhabir

Türkiye Gazetesinden Fatih Selek'in Bylock kullanan gazetecilere ilişkin köşesinde yazmış olduğu yazı:

Sabah gazetesi, FETÖ'nün gizli haberleşme programı ByLock kullanan gazetecileri yayınladı geçen.

Ankara'da FETÖ davalarını takip eden (x) gazetesi muhabiri T.C. bir gün soruşturmayı yürüten savcının yanına gitti. Bazı kritik bilgiler edindi. Bunları hemen "Fuat Avni"ye uçurdu.

Daha sonra savcı muhabiri çağırıp "Sen FETÖ'cüsün. Burada konuşulanları ikimizden başka kimse bilmiyordu. Sen söyledin" diye kızdı.

Muhabir inkar etti. Savcı bir daha bilgi vermedi. Ama olay da böylece kapanıp gitti.

Aynı muhabir bu sefer 15 Temmuz sonrasında darbe girişimine ilişkin soruşturmaları takip etmeye başladı. İşine 2 ay boyunca adliyede devam etti. Daha sonra yeni evlenmiş olduğunu bahane ederek gazeteden ayrıldı.

Çünkü o esnada ByLock listeleri gelmeye başlamıştı. Muhabirin iki telefon hattında da FETÖ programı yüklü olduğu tespit edildi. O muhabir şimdi firari!

Sabah gazetesi listeleri yayınlayınca eski Radikal muhabiri Fatih Yağmur "Listede ismimi göremedim ama ben söyleyeyim. Ben de ByLock kullandım. Adliyede çalışıyorsanız, hakim ve savcılar sizinle telefonda görüşmek istemiyorsa ByLock kullanmak zorundaydınız. Yoksa haber alamazsın" dedi. Nasıl da kendini ele verirken, bir suçu meşrulaştırmaya çalışıyor!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber