Kılıçdaroğlu, 24 gün boyunca yürüyecek

FETÖ'cü savcıların kendisine verdiği MİT Tırları soruşturma bilgilerini Can Dündar'a vermekle suçlanan Enis Berberoğlu dün tutuklanmıştı. Kılıçdaroğlu, tutuklamayı protesto için bugün Güvenpark'tan yürüyüş başlatıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Haziran 2017 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu, 24 gün boyunca yürüyecek

Saat 11:16 Kılıçdaroğlu alana geldi ve konuşma yaptı. Elinde Adalet pankartı olan Kılıçdaroğlu, adaletin gereğini yapıyoruz dedi. Bütün dünya duysun diyen Kılıçdaroğlu "Türkiye'de bir dikta yönetimi var" dedi.

Saat 11:05 CHP yürüyüşü 24 gün sürecek. Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da 2 gün geçermesi bekleniyor. CHP liderinin bu akşam Batıkent hipodrom'a varması ve geceyi oraa geçirmesi yönünde planlama yapıldı. CHP lideri ile birlikte genel başkan yardımcıları ve partililer yürüyecek.

Saat 10:50 Topluluk genel olarak "faşizme karşı omuz omuza" ve "AKP halka hesap verecek" şeklinde sloganlar atıyor.

Saat 10:47 Alandan bilgi aktaran memurlar.net editörü, Güvenpark'ta şuan için 1500 civarında bir topluluk bulunduğunu belirtiyor.

Saat 10:00 Kılıçdaroğlu'nun çağrısına uyan partililer toplanmaya başladı. Bazı partililerin uzun yolculuğu düşünerek sırt çantaları ile alana geldiği görülüyor.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto için bugün Ankara'dan İstanbul'a yürüyüşü başlatacak.

Daha önce Hürriyet gazetesi Genel yayın yönetmeliği yapan ve daha sonra CHP milletvekili olan Enis Berberoğlu, MİT Tırları soruşturmasında, FETÖ'cü savcılardan elde ettiği bilgileri gazeteci Can Dündar'a vermek ve Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmasını sağlamakla suçlanıyordu.

FETÖ'cü savcılar, 2014 yılındaki MİT tırları baskınıyla, Türkiye'yi uluslararası arenada terör örgütlerine destek veren ve silah taşıyan bir ülke olarak göstermeye çalışmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber