Burdur Valisi Kürklü'nün LYS heyecanı

MERKEZ Valisi Hasan Kürklü ve eşi, Burdur'da diğer veliler gibi LYS sınavına giren oğullarını heyecanla bekledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Haziran 2017 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Burdur Valisi Kürklü'nün LYS heyecanı

Üniversiteye girişin ikinci aşaması olan LYS'nin son basamağı LYS-3 sınavı sona erdi. Burdur'da öğrenciler 09.45 kuralına takılmadı. Öğrenciler içeride sınav heyecanı yaşarken veliler de ayrı bir heyecanla çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi.

LYS heyecanı yaşayanlar arasında Merkez Valisi Hasan Kürklü de yer aldı. Geçen yıl yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Burdur valiliğinden merkez valiliğine atanan ancak oğlu Ömer lise son sınıfa gideceği için Burdur'dan ayrılmayan Vali Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü de diğer velilerle birlikte çocuklarının sınavdan çıkışını heyecanla bekledi.

Vali Kürklü, "Uzun bir maraton. İnşallah herkes istediği bölüme girer. Allah herkesin gönlüne göre versin. İyi ki Burdur'da kalmışız. Burdur'un eğitimi hakikaten çok iyi. Çocuğumuzu gönül rahatlığıyla burada okuttuk. Ercan Akın Fen Lisesi müdür ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Diğer yandan Fen Edebiyat Fakültesi'nde sınava giren bir kız öğrenci sınav sırasında fenalaşınca ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber