Diyarbakır müftüsünün aracı devrildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2007 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Diyarbakır Müftüsü Ali Maraşlıgil (60), eşi Hatice Maraşlıgil (50) ve otomobil sürücüsü Gazi Pehlivan (33) yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, uçakla Adnan Menderes Havaalanı'na gelen Diyarbakır Müftüsü Ali Maraşlıgil ve eşi Hatice Maraşlıgil'i alanda Gazi Pehlivan karşıladı. Maraşlıgil çifti, Pehlivan'ın kullandığı 35 N 4316 plakalı otomobille ikamet edecekleri Özdere beldesine giderken, belde yakınlarındaki benzin istasyonu önünde, sürücünün denetiminden çıkan otomobil, takla atarak yol kenarına devrildi.

Kazada, Diyarbakır Müftüsü Ali Maraşlıgil ile eşi Hatice Maraşlıgil ve otomobil sürücüsü Pehlivan yaralandı. Yaralılar 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Gazi Pehlivan ile müftü Ali Maraşlıgil'in vücutlarında kırıklar olduğu belirlendi.

Her iki yaralı acil serviste gözlem altında tutulurken, Hatice Maraşlıgil'in ameliyata alındığı öğrenildi. Trafik kazasında yaralanan Diyarbakır İl Müftüsü Ali Maraşlıgil ile eşi Hatice Maraşlıgil'in, Özdere'de tüm il müftülerinin katılacağı toplantı için İzmir'e geldikleri öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber