Sahte 'mesih' beynamaz çıktı

İnsanların dini duyguları üzerinden kendisini 'mesih' ilan eden Gülen'in Pensilvanya'da 4 rekatlık namazı 3 rekat kıldırdığı, itiraz edene de bağırdığı ortaya çıktı

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 01 Temmuz 2017 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sahte 'mesih' beynamaz çıktı

Muammer Başkan

Pensilvanya'daki FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in dini bilgisinin bile yalan olduğu ortaya çıktı. Yıllarca insanları 'dini duygular'ı suiistimal edip peşine takan Gülen'in namazı bile doğru düzgün kılamadığı ortaya çıktı. Kendisini 'mesih' olarak tanıtan, dini bilgileri çok büyük gibi gösteren Gülen'in arkasında namaz kılan örgüt üyesinin ifadesi her şeyi gözler önüne serdi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ne yönelik soruşturma kapsamında ifade veren FETÖ üyesi akademisyen G.Y. örgütün üst kademe imamlarından Ahmet Kurucan ile Pensilvanya'ya gittiğini şöyle anlattı:

GERÇEK YÜZÜNÜ ANLADIM

Gülen'in arkasında 7-8 kişi saf tutup namaz kıldık. 4 rekatlık namazı 3 rekat kıldırdı. Birisi tepki gösterince bağırarak, "Allahu ekber diyerek benim yanlış kıldırmama sebep oldunuz" diyerek suçladı. Oysa ben hiçbir ses duymadım. Bu hadise yıllarca kafamda 'Acaba bu makamın adamı değil mi' diye şüpheye düştüm. 17-25 Aralık sonrası örgütten koptum. Gerçek yüzünü Gezi ve 15 Temmuz darbe girişimiyle gördüm.

ADLİYE İMAMI YAKA PAÇA!

FETÖ'nün Kayseri yapılanmasında 'adliye imamı' olduğu belirtilen ve 1.5 yıldır aranan Ahmet Türkmen, Ankara'da saklandığı evde yakalandı. 7 Şubat 2016'da hakkında tutuklama kararı verilen Türkmen'in, Hollanda'ya kaçtığı ileri sürülüyordu.

ANAYASA MAHKEMESİ: BYLOCK FETÖ DİLİLİDİR!

Anayasa Mahkemesi Genel Kurulunca, darbe girişimine ilişkin Türksat davası sanıklarının yaptığı bireysel başvuruların reddine ilişkin kararının gerekçesini açıkladı. Kararda ByLock için yapılan tespit ve değerlendirmeler göz önüne alındığında kişilerin bu uygulamayı kullanmalarının veya kullanmak üzere elektronik/mobil cihazlarına yüklemelerinin soruşturma makamlarınca FETÖ/PDY ile ilgi bakımından bir belirti olarak değerlendirilmesi mümkündür" tespiti yaptı.

MÜSTEŞAR ERDEM'İN EŞİ İÇİN TAHLİYE KARARI

FETÖ soruşturmasında tutuklanan Başbakanlık Başmüşaviri ve eski Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'in eşi Gülümser Erdem, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Birol Erdem, tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe serbest bırakılırken, Gülümser Erdem, "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık"tan

17 Haziran'da tutuklanmıştı.

YUNANİSTAN'A FİRAR EDEN 3 FETÖ'CÜYE TUTUKLAMA

Edirne'de İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a çıkış yapmak isterken polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan ve 'ByLock' kullanıcısı oldukları tespit edilen 5 şüpheliden , T.A., M.İ.K. ile S.K. tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber