PKK'nın gazetesinden siyasete alçak tehdit: Yaşatmayacağız

Almanya'da yayınlanan "Yeni Özgür Politika" gazetesinde skandal ifadeler... Her zaman Türkiye karşıtı terör örgütlerine kucak açan ve her türlü desteği veren Almanya bu defa "politika' gazetesinde "Yaşatmayacağız" ifadelere izin vermesiyle nasıl bir "demokrasi" anlayışı olduğunu bir kez daha ortaya koydu

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 05 Temmuz 2017 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PKK'nın gazetesinden siyasete alçak tehdit: Yaşatmayacağız

İncirlik Üssü'nden eli boş dönen, dün de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının video yayınını da yasaklayan Almanya, Türkiye aleyhine her türlü aracı kullanmaya devam ediyor.

Terör örgütlerine her türlü kolaylığı ve desteği veren Almanya'dan cesaret alan gazete trör örgütü tarafından şehit edilen AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ile Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi üzerinden Türkiye'yi tehdit etti. Daha da küstahlaşan terör örgütünün sözcüsü gazete ayrıca Star Gazetesi yazarı İlhamı Işık'ın öldürülmesini teşvik edecek ifadelere yer verecek kadar da ileri gitti.

Terör örgütünün hedef gösterdiği Star Gazetesi yazarı İlhamı Işık alçak habere dair şu değerlendirmelerde bulundu:

Büyük bir iştahla büyük bir hiddetle atılan bir utanç manşeti. Ve bu utanç manşeti Avrupa'da, Kopenhag kriteriyle "düşünce özgürlükleri sınırlandırılıyor" "demokrasi rafa kaldırılıyor" "diktatörlüğe gidiliyor" suçlamasıyla bizi yargılayan ülkede "biz insan öldürüyoruz - yaşatmayacağız" diyor.

İşin acı tarafı da, birileri insanları öldürüyor, siyasetçileri açık açık öldürüyor ama bazıları tepki göstermeye bile tenezzül etmiyor.

Onların demokrasi anlayışı şu; onlar dışında herkes öldürülebilir, onlar dışında herkes hain olabilir, onlar dışındakiler insan değillerdir, zaten yaşamaları gereksizdir. Ve buna özgürlük savaşçılarının eylemi derler. Cinayete demokrasi arama biçimi derler.

Avrupa'nın göbeğinde bu gazeteyle beni öldürmeyi teşvik ediyorlar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber