Bayılan öğrenci velisine ilk müdahaleyi rektör yaptı

Çukurova Üniversitesi'ndeki mezuniyet töreninde sıcaktan baygınlık geçiren öğrenci yakınına ilk müdahaleyi Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar yaptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Temmuz 2017 20:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bayılan öğrenci velisine ilk müdahaleyi rektör yaptı

Eğitim Fakültesi'nin mezuniyet töreni Açık Hava Amfisi'nde gerçekleştirildi. ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, akademisyenler, Eğitim Fakültesi'nden mezun olan 800 öğrenci ile ailelerinin katıldığı törende akşama rağmen sıcak hava etkili oldu. Açık Hava Amfisi'ni dolduran aileler çocuklarının bu mutlu gününe ortak olmak için heyecanla beklerken, açılış konuşmalarının yapıldığı sırada öğrencilerden Ganime Erdoğan'ın bir yakını kadın baygınlık geçirdi.

Bayılan kadını gören sunucunun "Misafirler arasında doktor ya da sağlık görevlisi var mı? anonsu üzerine protokolde oturan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, üzerindeki binişi çıkartarak koşar adımlarla olayın olduğu yere gidip ilk müdahaleyi yaptı.

Tıp doktoru olan Rektör Kibar'ın müdahalesinin ardından sıcak ve heyecandan baygınlık geçirdiği belirlenen öğrenci velisi, götürüldüğü Balcalı Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Tören ise kaldığı yerden devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber